Σύριζα

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξαναχτυπά με νέο βίντεο για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ – «Δώστε μου μισή ώρα από την Κυριακή σας»

Ο Στέφανος Κασσελάκης ολοκληρώνει τη δική του προσπάθεια για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Με ένα νέο βίντεο ζητάει ψήφους που θα τον αναδείξουν νέο αρχηγό του κόμματος…

Ο Στέφανος Κασσελάκης διεκδικεί την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ και ευελπιστεί πως οι εκλογές θα τον αναδείξουν νέο πρόεδρο του κόμματος και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δημοσκόπηση της Metron Analysis δείχνει ντέρμπι ανάμεσα σε εκείνον και την Έφη Αχτσιόγλου. Τα επιτελεία τους, εξετάζουν με προσοχή τον αντίκτυπο της κάθε κίνησης και προσέχουν για να αποφύγουν τυχόν λάθη που μπορούν να κοστίσουν ακριβά.

Σε νέο του διαδικτυακό μήνυμα, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει: «Είναι η ώρα να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα.Είναι η ώρα να επιλέξουμε τι κοινωνία θέλουμε να γίνουμε. Είναι η ώρα να κατακτήσουμε το Ελληνικό Όνειρο.Ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε είναι μέσα από την κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία.

Δεν θα αρχίσω καινούργιο κόμμα. Θα αρχίσω καινούργιο ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί με εσάς. Ελάτε. δώστε μου μισή ώρα από την Κυριακή σας.Γραφτείτε επιτόπου στα εκλογικά τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα και ψηφίστε».

Οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

Ψηφίζουν από τις 8 η ώρα το πρωί του Σαββάτου έως την Κυριακή σε 570 εκλογικά τμήματα σε όλη την επικράτεια. Μπορούν επίσης να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό κέντρο θέλουν και όχι κατ’ ανάγκην στο εκλογικό τμήμα της περιοχής τους αρκεί να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους ή κάποιο άλλο έγγραφο ταυτοποίησης.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ όπως και άλλοι που θέλουν να πάνε να γίνουν μέλη.

ΠΗΓΗ newsit.gr