Επικαιρότητα Σύριζα

«Πυροσβεστική» μεσολάβηση Κασσελάκη μετά την «κόντρα» Πολάκη – Αναγνωστοπούλου

Τζο Μπάιντεν: Η Παλαιστινιακή Αρχή πρέπει να αναλάβει την διακυβέρνηση Γάζας και Δυτικής Όχθης μετά τον πόλεμο

Ρόλο… «πυροσβέστη» ανέλαβε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, μετά την κόντρα του Παύλου Πολάκη με την Σία Αναγνωστοπούλου. Και φαίνεται πως η παρέμβασή του, όντως έφερε αποτέλεσμα.

Η κόντρα Πολάκη – Αναγνωστοπούλου, που γρήγορα πήρε διαστάσεις, ξεκίνησε με τις δηλώσεις της κυρίας Αναγνωστοπούλου ότι δε μπορεί να αναλάβει θέση συντονιστή στο κόμμα ενώ είναι εκείνος υπερσυντονιστής, λέγοντας μάλιστα πως σκέφτεται να αποχωρήσει από το ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση Πολάκη ήρθε μέσω Facebook, όπου σε ανάρτησή του, έγραψε για την Σία Αναγνωστοπούλου μεταξύ άλλων:

Πράγματι “δεν κάνω για επιτελικές θέσεις”. Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκαγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν.

Με την ανάρτηση Πολάκη να καταλήγει με τη φράση: ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

Η παρέμβαση Κασσελάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο Στέφανος Κασσελάκης, παρακολουθώντας την κόντρα των δύο πολιτικών, αποφάσισε να παρέμβει για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Έτσι, πήρε πρώτα τηλέφωνο την Σία Αναγνωστοπούλου. Ακολούθησε τηλεφώνημα στον Παύλο Πολάκη.

Η κατάληξη ήταν να τηλεφωνήσει ο Παύλος Πολάκης στην κυρία Αναγνωστοπούλου και να συζητήσουν απευθείας οι δυο τους, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί…