Σύριζα

Σπύρος Παπαδόπουλος για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν είναι πολύ κολακευτικό αυτό για την Αριστερά»

“Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς ψηφίζω με βάση την ιδεολογία μου. Είμαι κολλημένος και λόγω του πατέρα μου δεν πηγαίνει το χέρι μου αλλού”, παραδέχεται ο γνωστός ηθοποιός.

Την άποψή του για τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», όπου συνομίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Πολιτικό ον εξακολουθώ και προσπαθώ να είμαι αλλά δεν εμπλέκομαι με κόμματα. Αμήχανος είμαι κι εγώ, γιατί δεν είναι και πολύ κολακευτικό αυτό για την Αριστερά», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Από την άλλη είναι ένα μάθημα για όλους μας, γιατί μπήκε ένας άνθρωπος και μίλησε πρακτικά, χωρίς ιδεολογήματα και πομφόλυγες και τον ακολούθησε αμέσως ο κόσμος. Ένας άνθρωπος που πριν από έναν μήνα δεν τον γνωρίζαμε», επισημαίνει στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Αυτό είναι και λίγο απαξίωση των μέχρι τώρα μεθόδων και νοοτροπιών. Του καταλογίζουν πολλοί ότι κατέβηκε από τον ουρανό και μέχρι προχθές δεν είχε ιδέα… ε κι εσείς που είχατε ιδέα, όμως, τι κάνατε; Αυτός τουλάχιστον ήρθε και τον προτίμησε ο κόσμος. Μήπως αυτό είναι μία απαξίωση για εσάς; Μήπως κάτι δεν αρέσει σε αυτό που κάνετε εσείς;», σημειώνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τη διάκριση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Αποδείχθηκε ότι καλά τα λέμε, τι κάνουμε όμως. Εκεί αποδείχθηκε το πρόβλημα. Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς ψηφίζω με βάση την ιδεολογία μου. Είμαι κολλημένος και λόγω του πατέρα μου δεν πηγαίνει το χέρι μου αλλού. Βλέπω όμως πάρα πολλά λάθη, είμαστε λίγο προχθεσινοί», σχολιάζει αμέσως μετά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.