Σύριζα

ΣΥΡΙΖΑ σε Πελώνη: Περιμέναμε μια εξήγηση πως τα έκανε μπάχαλο η κυβέρνηση

Βέλγιο: Στις πληγείσες περιοχές η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν – «Πόνεσε η καρδιά μου»

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα μέτρα στη Μύκονο, καλά κρατεί. Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα έφερε την απάντηση της Αριστοτελίας Πελώνη κι αυτή την… απάντηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε το lockdown στη Μύκονο «πιστοποιητικό παταγώδους αποτυχίας», η Αριστοτελία Πελώνη τον αποκάλεσε «κατά συρροήν ψεύτη» που «δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό» και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από την κυβερνητική εκπρόσωπο εξηγήσεις γιατί «η κυβέρνηση τα έκανε πάλι μπάχαλο».

«Με ποσοστό εμβολιασμού αρκετά πάνω από 90% στη Μύκονο και εφόσον υποτίθεται ότι γίνονται έλεγχοι στους τουρίστες που φτάνουν στο νησί, θα περιμέναμε η κα Πελώνη αντί να βρίζει να ζητήσει επιτέλους μια συγνώμη, να μας εξηγήσει πως ακριβώς τα έκανε η κυβέρνηση της πάλι μπάχαλο και αναγκάζεται να τινάξει την τουριστική σεζόν στον αέρα με νέα περιοριστικά μέτρα», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Τέλος, αν αναζητά ψεύτες, μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στον κ. Μητσοτάκη -αν τον πετύχει σε κανένα τριήμερο- που έχει πανηγυρίσει ότι νίκησε τον κορονοϊο δέκα φορές και άλλες τόσες έχει ρίξει τη δημόσια υγεία και την οικονομία στα βράχια», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.