Σύριζα

ΣΥΡΙΖΑ: Στην αντεπίθεση ο Ηλιόπουλος – « Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ένα ψηφιακό λιντσάρισμα»

Ακρίτα κατά Ηλιόπουλου για τον «βούρκο»: Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο

Ο Νάσος Ηλιόπουλος από τα κορυφαία στελέχη της ομάδας Αχτσιόγλου, απάντησε στα όσα έχουν λεχθεί από το πρωί της Κυριακής αναφορικά με τις δηλώσεις του περί βούρκου.

Τα όσα είπε ο Νάσος Ηλιόπουλος στην πανελλαδική συνδιάσκεψη που πραγματοποιούν τα στελέχη της ομάδας «6 συν 6» της Έφης Αχτσιόγλου και κυρίως η φράση του ότι “δεν γίνεται να συνεχιστεί ο βούρκος του διαδικτύου και οι επιθέσεις Πολάκη”, έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος με μια ανάρτηση στο facebook αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Από το μεσημέρι με βάση διαρροές έχει ανοίξει μια συζήτηση περί βούρκου. Επειδή με αφορά προσωπικά ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μία σειρά. Τι είναι βούρκος; Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις.

Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στησυνέχεια να συντονίζεις ενα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κανεις πολιτική με ψέματα. Είμαι στην Αριστερά και στον Συνασπισμό από το 2001. Το κομμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας δεν ειναι βούρκος. Είναι η ζωη μου. Και αυτο για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο».

Επίθεση από Ακρίτα και Αυλωνίτου

Επίθεση στον Νάσο Ηλιόπουλο εξαπέλυσε μέσω Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα μετά τις δηλώσεις του για «βούρκο».
Με ανάρτησή της στο facebook η Έλενα Ακρίτα γράφει χαρακτηριστικά: Ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν ο πρώτος που με καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου. Είχε προηγηθεί μια μακρά και εγκάρδια διαδικτυακή επικοινωνία και ήξερα ότι με εκτιμούσε.