Σύριζα

Υπέρ της Αχτσιόγλου η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Υπέρ της Αχτσιόγλου η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

«Θα δημιουργήσει και μία προοπτική ευρύτερης κοινωνικής πλειοψηφικής συσπείρωσης» είπε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου για την υποψήφια πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου
Υπέρ της υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε την Τρίτη η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

«Προσωπικά, επειδή είμαστε πλέον στην τελική ευθεία, θεωρώ ότι – με όλη την εκτίμηση σε όλους τους υποψηφίους – η Έφη Αχτσιόγλου είναι μία υποψηφιότητα η οποία φέρνει μια πλειοψηφική δυναμική στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.», δήλωσε η κυρία Ξενογιαννακοπούλου, μιλώντας στο κανάλι της «Ναυτεμπορικής».

Και έκανε λόγο για «μία ανανέωση που έχει και τα στοιχεία της συνέχειας, αλλά ταυτόχρονα νομίζω ότι θα δημιουργήσει και μία προοπτική ευρύτερης κοινωνικής πλειοψηφικής συσπείρωσης για το μέλλον».


Την Κυριακή ανοίγουν οι κάλπες
Υπενθυμίζεται ότι οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη προέδρου θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και, εφόσον χρειαστεί δεύτερος γύρος, αυτός θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε έχουν γραφτεί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έως τις 9 Σεπτεμβρίου, είτε εγγραφούν μέλη του ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, επιτόπου στα εκλογικά τμήματα.
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8.00 π.μ. και θα κλείσουν στις 8.00 μ.μ.

Σημειώνεται πως για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ορίζεται καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ.

ΠΗΓΗ in.gr