Σύριζα

Υποχθόνιος: Τι συζήτησε με τον Τσίπρα – Το αγαπημένο τραγούδι του πρωθυπουργού

Υποχθόνιος: Τι συζήτησε με τον Τσίπρα - Το αγαπημένο τραγούδι του πρωθυπουργού
« Τον πρωθυπουργό τον γνωρίζω από το 3% και χαίρομαι πολύ που αντιλαμβάνεται ο κόσμος το τι άτομο είναι ο Αλέξης Τσίπρας» τονίζει στην κάμερα του Open Tv ο γνωστός ράπερ

Ο γνωστός ράπερ «Υποχθόνιος» μίλησε αποκλειστικά στο Open TV και τη Δέσποινα Βλεπάκη για τη συνάντηση που είχε τις προηγούμενες μέρες με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ο «Υποχθόνιος» εξηγεί, μάλιστα, γιατί έβγαλε σποτ με το οποίο καλεί όλους τους νέους και να στείλουν ηχηρό μήνυμα κατά της ακροδεξιάς.

«Το μαμά είναι οικογενειοκρατία, εσύ δεν είσαι μαμά, είσαι βγαλμένος από καταλήψεις, πορείες και είσαι φτιαγμένος, είσαι για το λαό». Αυτά ήταν μόνο μερικά από τα όσα είπε ο ράπερ στον πρωθυπουργό όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στο Open TV.

«Με ρώτησε για τη μουσική και εγώ του είπα για τα πλάνα μου και χάρηκε. Χαίρεται για εμάς, ακούει τη μουσική μας πάρα πολύ» πρόσθεσε. «Το Περού είναι το δικό μου αγαπημένο τραγούδι όπως και του Αλέξη. Τον πρωθυπουργό τον γνωρίζω από το 3% και χαίρομαι πολύ που αντιλαμβάνεται ο κόσμος το τι άτομο είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι καλός, είναι αυτό που φαίνεται».

«Στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία και λέγεται Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρχει ούτε ένας Ναζί. Έχασα από αυτό και τον φίλο μου τον Παύλο Φύσσα» καταλήγει.

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του OPEN: