Ελλάδα

Τέμπη: «Κατέρρευσε» στον αέρα πατέρας νεαρής κοπέλας που έχασε τον σύντροφό της στο μοιραίο δυστύχημα

Τέμπη: «Κατέρρευσε» στον αέρα πατέρας νεαρής κοπέλας που έχασε τον σύντροφό της στο μοιραίο δυστύχημα

«Συγγνώμη, δε μπορώ να κρατηθώ, συγγνώμη, συγγνώμη» είπε με λυγμούς κρατώντας στα χέρια του μια φωτογραφία της κόρης του Καλλιόπης και του συντρόφου της που είναι θεωρείται ακόμα αγνοούμενος από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο πατέρας της νεαρής Καλλιόπης εμφανίστηκε συντετριμμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Χαμογέλα και πάλι” και μίλησε για τον νεαρό που γνώρισε πρόσφατα και σκόπευε να παντρευτεί με την κόρη του, η μοίρα όμως τους έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι, ματαιώνοντας μια για πάντα τα σχέδιά τους.

«Συγγνώμη αν με ακούς Δημήτρη στη γη που είσαι ή στους αγγέλους. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Μου έδωσε η κόρη μου ένα μήνυμα, να σε τιμήσω, να σε κηδεύσω γιατί το αξίζεις. Της έδωσα υπόσχεση ότι θα το κάνω. Χθες το βράδυ, μου λέει η κόρη μου “μπαμπά έχουμε δρόμο μπροστά μας”. Ακόμα δε τον έχουν βρει, ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί. Πολλά παιδιά δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί. Τους γονείς του δε πρόλαβα να τους γνωρίσω» είπε ο πατέρας της νεαρής Καλλιόπης.

«Τα παιδιά γνωρίστηκαν πέρυσι στην Ισπανία. Δούλευαν στον ίδιο χώρο, στην εστίαση, σε ένα ξενοδοχείο στη Μάλαγα. Γύρισαν πίσω, βλεπόντουσαν αλλά όχι κάθε μέρα γιατί ήταν μακρινές οι αποστάσεις. Στις 13 Φεβρουαρίου πήγε η κόρη μου, την πήγα στο καταραμένο τρένο, το ίδιο που ταξίδευε ο Δημήτρης. Στις 13 Φεβρουαρίου την πήγα στο τρένο για να πάει Θεσσαλονίκη, την έλεγα να μην πάει, είχα κάποιο προαίσθημα. Η μαμά της μου έλεγε ότι η κόρη μας είναι ερωτευμένη, να την αφήσω. Έμεινε 5 μέρες στη Θεσσαλονίκη. Πήγε με δυο φίλες της, την Χριστίνα και την Πέννυ.

Πήγαν στο εξοχικό του και γύρισε. Μου είπε, “μπαμπά, θα φέρω στο σπίτι μόνο αυτόν που θα με παντρευτεί”. Και έφερε τον Δημήτρη. Όπου πήγαινε την παρουσίαζε ως γυναίκα του. “Η γυναίκα μου”, έλεγε. Στις 18.30 φύγαμε από το σπίτι. Δεν ήθελα να τους πάω στο σταθμό. Δεν ήθελα. Έλεγα στη γυναίκα μου να πάρουν το λεωφορείο μήπως και χάσει το τρένο και δε φύγει. Τόσο πολύ τον εκτίμησα και τον αγάπησα, ήθελα να κάτσει έστω 1-2 μέρες ακόμα. Τους έλεγα ψέματα ότι βαριέμαι για να χάσει το τρένο και να μην ταξιδέψει. Αναγκάστηκα και τον πήγα στο τρένο. Σε αυτόν τον καταραμένο σταθμό» πρόσθεσε.

«Θέλω να πληρώσουν όλοι. Όχι μόνο ο σταθμάρχης. Έχω και θλίψη αλλά περισσότερη οργή. Όλα αυτά τα παιδιά μπορούν να τα φέρουν πίσω; Τι λένε σε αυτές τις μανάδες; Τι λένε;» ανέφερε σε άλλο σημείο.

«Μιλάω στο τηλέφωνο συνέχεια με τον πατέρα του αγοριού. Δε πρόλαβα να τον γνωρίσω… Δε θέλουμε ούτε λεφτά, ούτε συμπόνοια… Δεν ήρθα εδώ για να κάνω τηλεθέαση, ήρθα να πω τον πόνο μου. Να βγουν όλοι στους δρόμους, να φωνάξουν, να ανάψουν κεριά… Ο πατέρας του Δημήτρη μου είπε προχθές στο τηλέφωνο ότι τα παλικάρια δε θάβονται…» είπε ξεσπώντας για ακόμη μια φορά σε κλάματα.