Ελλάδα

Τέμπη: Τρισάγιο για τα θύματα της τραγωδίας – Στη Μητρόπολη Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μπακς – Σίξερς 130-133: Mε τρομερή ανατροπή μπήκε τέλος στο σερί της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρίσκεται σήμερα Κυριακή (5.3.2023) ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το τρισάγιο στη μνήμη των 57 θυμάτων που σκοτώθηκαν στην σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Σημειώνεται πως σήμερα, Κυριακή της Ορθοδοξίας, μετά από απόφαση της Ιερά Συνόδου θα τελεστεί μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας σε όλους τους ναούς της χώρας. Όπως έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για το τρισάγιο στη μνήμη των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στα Τέμπη.

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρίσκεται επίσης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Τέμπη: Τρισάγιο για τα θύματα της τραγωδίας – Στη Μητρόπολη Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 

Τέμπη: Τρισάγιο για τα θύματα της τραγωδίας – Στη Μητρόπολη Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τέμπη: Τρισάγιο για τα θύματα της τραγωδίας – Στη Μητρόπολη Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης Τέμπη: Τρισάγιο για τα θύματα της τραγωδίας – Στη Μητρόπολη Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης Τέμπη: Τρισάγιο για τα θύματα της τραγωδίας – Στη Μητρόπολη Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης Τέμπη: Τρισάγιο για τα θύματα της τραγωδίας – Στη Μητρόπολη Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης Τέμπη: Τρισάγιο για τα θύματα της τραγωδίας – Στη Μητρόπολη Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τέμπη: Τρισάγιο για τα θύματα της τραγωδίας – Στη Μητρόπολη Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης Τέμπη: Τρισάγιο για τα θύματα της τραγωδίας – Στη Μητρόπολη Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης Τέμπη: Τρισάγιο για τα θύματα της τραγωδίας – Στη Μητρόπολη Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα για το newsit.gr