Ελλάδα

Θα πληρώσουν πολύ ακριβά το σεξ σε δημόσια θέα!

Θα πληρώσουν πολύ ακριβά το σεξ σε δημόσια θέα!

Ένοχο κρίθηκε το ζευγάρι των Ουκρανών από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για την ερωτική συνεύρεση στο κέντρο του Ηρακλείου – Τους επιβλήθηκε χρηματική ποινή

Δεν κάναμε σεξ, ένα παιχνίδι παίζαμε για πλάκα» ισχυρίστηκε το ζευγάρι των Ουκρανών, οι οποίοι είναι γονείς δύο παιδιών, σχετικά με τα όσα τους αποδίδονται για την ερωτική συνεύρεση σε δημόσια θέα, στο κέντρο του Ηρακλείου, γύρω στις 9 το βράδυ της Τετάρτης.

Οι δύο Ουκρανοί ήρθαν στην Κρήτη στις 13 του μηνός για διακοπές, όμως τελικά βρέθηκαν κατηγορούμενοι για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία και κατά συρροή. Οι δύο μάρτυρες που κατέθεσαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ο ένας ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης, ο άλλος περιπατητής, υποστήριξαν ότι το ζευγάρι συνουσιαζόταν μπροστά σε όλο τον κόσμο.

«Λυπάμαι αν τους χάλασα τις διακοπές αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε μια χώρα ξέφραγη. Το θέαμα ήταν σοκαριστικό», είπε ο ένας στο δικαστήριο, περιγράφοντας όσα αντίκρισε με τον φίλο του ενώ έκαναν τη βόλτα τους. Ο έτερος μάρτυρας κατέθεσε ότι οι κατηγορούμενοι συνουσιάζονταν μέσα στο αυτοκίνητο με τις πόρτες ανοιχτές, μπροστά από τα ουζερί και τα άλλα μαγαζιά που βρίσκονται στην οδό Λόρδου Βύρωνα, κάθετος δρόμος στην 25ης Αυγούστου. Και οι δύο επέμειναν ότι επρόκειτο για ερωτική συνεύρεση και όχι για …πλακίτσα.

Στο ζευγάρι, το οποίο κρίθηκε ένοχο, επιβλήθηκε χρηματική ποινή (135 μονάδες προς 20 ευρώ την ημέρα) και άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.