Ελλάδα

Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη ξανά μαζί αλλά χωρίς «συγγνώμη» – Κούγιας: Το δικαστήριο θα γίνει

Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη ξανά μαζί αλλά χωρίς «συγγνώμη» – Κούγιας: Το δικαστήριο θα γίνει

Θέση στην επανασύνδεση του Θέμη Αδαμαντίδη με τη Βαρβάρα Κίρκη μετά τις αλληλομηνύσεις και τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό και εκβιασμό πήρε και ο συνήγορος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας. Διέψευσε πως το δικαστήριο στις 4 Οκτωβρίου δεν θα γίνει.

Ο Αλέξης Κούγιας διέψευσε τις δηλώσεις του δικηγόρου της Βαρβάρας Κίρκη πως ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη από τη σύντροφό του. «Η πραγματικότητα είναι ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο γνωστός ποινικολόγος.

Όσον αφορά στη δίκη του τραγουδιστή, ο οποίος στις αρχές Ιουλίου μετά την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό είχε συλληφθεί, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και «δυστυχώς το δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε».

Όλη η ανακοίνωση από τον Αλέξη Κούγια

Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε.

Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε.

Καλό θα είναι αυτή να είναι η τελευταία δημόσια δήλωση οιουδήποτε και από τα δυο μέρη, ειδικά εμείς οι δικηγόροι να μην κάνουμε καμία τοποθέτηση για την υπόθεση και να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση της διαφοράς που θα είναι και η μόνη ουσιαστική και πραγματικά αποτελεσματική συμμετοχή μας στην υπόθεση, βοηθώντας τους εντολείς μας να ζήσουν από τούδε ειρηνικά και αγαπημένοι.