Ελλάδα Επικαιρότητα

Θεοδωρικάκος – Κανένα πρόβλημα στη λειτουργία των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. από την πανδημία

Θεοδωρικάκος – Κανένα πρόβλημα στη λειτουργία των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. από την πανδημία

Στο περιθώριο της συνάντησή του με τον πρύτανη του ΑΠΘ ρωτήθηκε αν τα κρούσματα κοροναϊού έχουν προκαλέσει προβλήματα στην Ελληνική Αστυνομία
Στη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη λειτουργία των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. λόγω της πανδημίας, προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στο περιθώριο της συνάντησή του με τον πρύτανη του ΑΠΘ ρωτήθηκε αν τα κρούσματα κοροναϊού έχουν προκαλέσει προβλήματα στην Ελληνική Αστυνομία.

Αναλυτικά ο Υπουργός δήλωσε:

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι τμήμα της κοινωνίας και υπάρχουν αστυνομικοί οι οποίοι έχουν νοσήσει. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη λειτουργία των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδιαίτερα στις υπηρεσίες αιχμής που αφορούν την ασφάλεια.

Θέλω να σας αναφέρω ότι ο αριθμός των αστυνομικών που βρίσκονται σε νοσοκομεία είναι μόλις 20 από τη συνολική δύναμη των 56.500 και γι’ αυτό δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα και υλοποίηση των σχεδιασμών ώστε η Ελληνική Αστυνομία να προσφέρει το κρίσιμο αγαθό της ασφάλειας στους πολίτες».

ΠΗΓΗ in.gr