Ελλάδα

Θεσπρωτία: Βούτηξαν μέχρι και τις τηλεοράσεις στα σπίτια που μπήκαν – Η παρακολούθηση έδωσε απαντήσεις

Θεσπρωτία: Βούτηξαν μέχρι και τις τηλεοράσεις στα σπίτια που μπήκαν – Η παρακολούθηση έδωσε απαντήσεις

Απαντήσεις για τις διαδοχικές κλοπές που αναστάτωσαν περιοχές στη Θεσπρωτία έδωσε η αστυνομική έρευνα…

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας δύο κλοπές από σπίτια σε περιοχή στη Θεσπρωτία, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 22 έως 24-12-2022 και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων.

Ειδικότερα, προηγήθηκαν καταγγελίες ότι άγνωστοι είχαν μπει διαδοχικά στα σπίτια, από όπου αφαίρεσαν κλειδιά, καθώς και μοτοσυκλέτα και δύο τηλεοράσεις, αντίστοιχα.

Στις 18-01-2023 το μεσημέρι, αστυνομικοί εντόπισαν την κλεμμένη μοτοσικλέτα στην ευρύτερη περιοχή από όπου είχε αφαιρεθεί και αφού την έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση, ακινητοποίησαν έναν από τους κατηγορούμενους, που την προσέγγισε για να την παραλάβει.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης ταυτοποιήθηκε και ο συνεργός του και από κοινού παρέδωσαν τις κλεμμένες τηλεοράσεις, οι οποίες, μαζί με τη μοτοσυκλέτα, αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Θεσπρωτία: Βούτηξαν μέχρι και τις τηλεοράσεις στα σπίτια που μπήκαν – Η παρακολούθηση έδωσε απαντήσεις Θεσπρωτία: Βούτηξαν μέχρι και τις τηλεοράσεις στα σπίτια που μπήκαν – Η παρακολούθηση έδωσε απαντήσεις