Ελλάδα

Θεσσαλονίκη – Άγιος Δημήτριος: Τεράστιος συνωστισμός μέσα και έξω από το Ναό – Χωρίς μάσκες ιερείς και πιστοί

Θεσσαλονίκη – Άγιος Δημήτριος: Τεράστιος συνωστισμός μέσα και έξω από το Ναό – Χωρίς μάσκες ιερείς και πιστοί

Συγκεκριμένα, ο κόσμος είναι πολύς μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη, ενώ σύμφωνα με το thesstoday.gr η Ελληνική Αστυνομία δεν διενεργεί ελέγχους μετά τις αντιδράσεις των ιερέων.

Γύρω από το ναό ωστόσο υπάρχει έντονη παρουσία της αστυνομίας, αλλά όχι μέσα στο Ναό ούτε στην είσοδο. Πολλοί πιστοί ασπάζονται τις εικόνες ο ένας μετά τον άλλον, χωρίς μάσκα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία.

Την ίδια ώρα και παρά την έξαρση του κορονοϊού στους κόλπους της Εκκλησίας, όπως αναφέρει το thesstoday.gr σχεδόν κανένας από τους ιερείς δεν φορά μάσκα.

Υπενθυμίζεται πως η ίδια η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είχε πει πως θα υπάρχουν κλιμάκια που θα επιτηρούν τα μέτρα.

Στην λειτουργία βρίσκεται και η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Θεσσαλονίκη – Άγιος Δημήτριος: Τεράστιος συνωστισμός μέσα και έξω από το Ναό – Χωρίς μάσκες ιερείς και πιστοίΘεσσαλονίκη – Άγιος Δημήτριος: Τεράστιος συνωστισμός μέσα και έξω από το Ναό – Χωρίς μάσκες ιερείς και πιστοίΘεσσαλονίκη – Άγιος Δημήτριος: Τεράστιος συνωστισμός μέσα και έξω από το Ναό – Χωρίς μάσκες ιερείς και πιστοίΘεσσαλονίκη – Άγιος Δημήτριος: Τεράστιος συνωστισμός μέσα και έξω από το Ναό – Χωρίς μάσκες ιερείς και πιστοίΘεσσαλονίκη – Άγιος Δημήτριος: Τεράστιος συνωστισμός μέσα και έξω από το Ναό – Χωρίς μάσκες ιερείς και πιστοίΘεσσαλονίκη – Άγιος Δημήτριος: Τεράστιος συνωστισμός μέσα και έξω από το Ναό – Χωρίς μάσκες ιερείς και πιστοίΘεσσαλονίκη – Άγιος Δημήτριος: Τεράστιος συνωστισμός μέσα και έξω από το Ναό – Χωρίς μάσκες ιερείς και πιστοί