Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Νεκρή στο διαμέρισμά της 31χρονη νηπιαγωγός

Θεσσαλονίκη: Νεκρή στο διαμέρισμά της 31χρονη νηπιαγωγός

Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή
Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη 31χρονη νηπιαγωγός, είδηση που βύθισε στο πένθος την Καλαμπάκα απ’ όπου καταγόταν η άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thesstoday.gr, η νεαρή ήταν διορισμένη στην Αριδαία, ωστόσο διέμενε στη Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι της 13ης Ιανουαρίου εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της από οικογενειακό φίλο, ο οποίος ενημέρωσε όλες τις αρμόδιες αρχές, καθώς και τους συγγενείς της που διαμένουν στην περιοχή της Καλαμπάκας.
Παθολογικά αίτια
Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης όπου ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή, με τα ευρήματα για τον θάνατό της να «δείχνουν» παθολογικά αίτια.

Η κηδεία τελέστηκε σήμερα στις 12:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας, ενώ ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» κατέθεσε ψήφισμα στη μνήμη της.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τον αδόκητο χαμό της συναδέλφισσας νηπιαγωγού και μέλους μας Χριστίνας Φορτούνη.

ΠΗΓΗ in.gr