Ελλάδα Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Silver Alert για τον ράπερ που εξαφανίστηκε και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Θεσσαλονίκη: Silver Alert για τον ράπερ που εξαφανίστηκε και απειλούσε να αυτοκτονήσει
Tα στοιχεία του ράπερ έγιναν γνωστά ώστε όποιος γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στις Αρχές

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με την εξαφάνιση του γνωστού ράπερLamanif. Έπειτα από τις άκαρπες προσπάθειες των αστυνομικών Αρχών της Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Τετάρτης, 10 Φεβρουαρίου, εκδόθηκε silvert alert, ώστε να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία, έτσι ώστε όποιος γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στις αρμόδιες Αρχές. Ο ράπερ φέρεται να έπεσε θύμα εκβιασμού, με τον ίδιο να εμφανίζεται σε βίντεο και να δηλώνει ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει. Οι πληροφορίες φέρουν φωτογραφίες με προσωπικές του στιγμές να έχουν διαρρεύσει και στη συνέχεια ο ίδιος να έχει εξαφανιστεί.

Ο 24χρονος ράπερ ανέβασε το επίμαχο βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας συγνώμη από τους δικούς του ανθρώπους του για ό,τι γίνει, ενώ τόνισε πως έχει πέσει θύμα εκβιασμού. Το βίντεο πάντως κατέβηκε έπειτα από λίγες ώρες. Τα ίχνη του 24χρονου αγνοούνται από το βράδυ της Τρίτης και τόσο οι φίλοι του όσο και η αστυνομία τον αναζητούν.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις για τον 24χρονο έγινε από έναν φίλο του, που έγραψε στο Instagram: «Είναι άδικο για ένα παιδί 24 χρονών που μόλις άρχισε την καριέρα του ξαφνικά άρχισαν να ανεβάζουν βίντεο, φωτογραφίες… όλα αυτά που ήταν πριν; Πολλοί ράπερς του χώρου, χειροκρότησαν αυτό το πράγμα. Πόσο δειλό και άκομψο;».