Ελλάδα Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που πάτησε μέχρι θανάτου το γατάκι

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που πάτησε μέχρι θανάτου το γατάκι

Το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τον άνδρα να σκοτώνει το γατάκι στη Θεσσαλονίκη βοήθησε τις αρχές να φτάσουν στα ίχνη του
Άμεσες ήταν οι ενέργειες της αστυνομίας για την ταυτοποίηση του άνδρα ο οποίος καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος να ποδοπατά και σκοτώνει γατάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το υλικό του βίντεο αποδείχθηκε ιδιαίτερα χρήσιμο για την αστυνομία, καθώς χρειάστηκαν λίγες ώρες προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, να αναγνωριστεί και να ταυτοποιηθεί ο συγκεκριμένος άνδρας, που διαμένει σε οικισμό εκτός της Θεσσαλονίκης, σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά.

Ποινές για κακοποίηση ζώων
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος έχει απασχολήσει ξανά το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αφού του έχουν επιβληθεί ποινές και για άλλες περιπτώσεις κακοποίησης ζώων. Επιπλέον, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο αστυνομικοί κλήθηκαν σε ορισμένες περιπτώσεις να παρέμβουν και μετά από καταγγελίες για επιθέσεις του συγκεκριμένου ατόμου σε βάρος ανθρώπων.

Σε βάρος του έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για κακοποίηση ζώου που έχει υποβληθεί στον εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται ότι η κτηνωδία ήρθε στο φως τώρα, αλλά συνέβη τον Αύγουστο, στην οδό Ερμού στη Θεσσαλονίκη.
ΠΗΓΗ in.gr