Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο 8χρονος που άρπαξε η μητέρα του από το σχολείο – Τι έγινε νωρίς το πρωί

Στόλτενμπεργκ: Να διερευνηθούν οι καταγγελίες για παρακολούθηση ηγετών από την NSA

Καλά στην υγεία του, ο 8χρονος Βασίλης τον οποίο πήρε χθες η μητέρα του από το σχολείο του στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση.

Στο αστυνομικό τμήμα μετέφερε τον 8χρονο γιο της, η μητέρα που άρπαξε το παιδί από το σχολείο το μεσημέρι της Τετάρτης (02-06-2021) στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η μητέρα πήγε σήμερα στις 08.00 το πρωί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μαζί με τον γιο της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κινηθεί κάποια διαδικασία σε βάρος της μητέρας.

“Πληροφορηθήκαμε ότι η μητέρα παρέδωσε το παιδάκι στην αστυνομία κι είναι καλά στην υγεία του” λέει στο newsit.gr, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστα Γιαννόπουλος και συνεχίζοντας προσθέτει: “Θα το αναλάβουν ψυχολόγοι μας στη Θεσσαλονίκη”.

Σύμφωνα με πληροφορίες την επιμέλεια του 8χρονου αγοριού την είχαν οι παππούδες του, καθώς ο πατέρας του. Ο πατέρας του αγοριού έχει εγκαταλείψει την οικογένεια, ενώ οι συνθήκες ήταν τέτοιες που οι δικαστικές αρχές αναγκάστηκαν να δώσουν την επιμέλεια στους παππούδες του αγοριού. “Πρόκειται για μια δύσκολή κατάσταση και το παιδάκι πρέπει να βοηθηθεί”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”, στη μία το μεσημέρι της Τετάρτης (2//6) η μητέρα του 8χρονου, παρέλαβε τον ανήλικο από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για τη γονική αρπαγή του ανήλικου και προχώρησε άμεσα κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν γνωστά όλα όσα ακολούθησαν από χθες το μεσημέρι.