Ελλάδα

Θήβα: Τα «αυγά έκπληξη» έκρυβαν ένοχα μυστικά – Όλη η αλήθεια μετά τον έλεγχο της αστυνομίας

Θήβα: Τα «αυγά έκπληξη» έκρυβαν ένοχα μυστικά – Όλη η αλήθεια μετά τον έλεγχο της αστυνομίας

Σε περιοχή της Θήβας συνελήφθη, την περασμένη Τρίτη (25-05-2021) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες παρακολούθησαν τον 40χρονο τον οποίο και αιφνιδίασαν έξω από το σπίτι του. Ακολούθησε νομότυπη έρευνα εντός όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων και πολλές κενές συσκευασίες από γνωστό παιχνίδι «αυγό – έκπληξη» που φαίνεται ότι τα χρησιμοποιούσε για να συσκευάζει και να διαθέτει προς πώληση τα ναρκωτικά!

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, συνολικά κατασχέθηκαν 801,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, εντός 10 αυτοσχέδιων συσκευασιών, 3 φυτά κάνναβης, ύψους έως 20 εκατοστών, ποσότητα χασισελαίου, βάρους 74 γραμμαρίων, εντός γυάλινου βάζου, μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας MDMA, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, και διάφορες άλλες κενές συσκευασίες βάζα, νάιλον σακούλες που θα μπορούσε να βάλει ναρκωτικά.