Ελλάδα

Τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού: Εικόνες σοκ από τα καμένα χέρια ανθρώπου που απεγκλώβισε το ζευγάρι

Δυστύχημα με Ferrari: Σοβαρή η κατάσταση της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Βούλα και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογυιού. Ο έμπειρος οδηγός δεν μπόρεσε να επαναφέρει την Ferrari που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το super car να προσκρούσει σε δέντρο και στη συνέχεια να πάρει φωτιά.

Ο 45χρονος επιχειρηματίας από την Μύκονο έχασε τη ζωή του, όταν η Ferrari -την οποία μόλις είχε παραλάβει- τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από πρόσκρουση. Κόσμος που βρισκόταν στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, το βράδυ της 13ης Ιανουαρίου, με αυτοθυσία να βοηθήσουν τους επιβάτες του πολυτελούς supecar. Ένας από αυτούς ήταν και ένας πολύ καλός φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού.

Φωτογραφίες, που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, δείχνουν τα χέρια που βοήθησε στον απεγκλωβισμό της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνάς Κοντοπάνου, και αποκαλύπτουν το μέγεθος της τραγωδίας. Τα χέρια του να έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα από την φλεγόμενη Ferrrari, στην οποία βούτηξε κυριολεκτικά για να απεγκλωβίσει τον φίλο του και τη σύζυγό του.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1