Ελλάδα

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Γιαννιά – Η σπαρακτική ανάρτηση

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Γιαννιά – Η σπαρακτική ανάρτηση

Ο Γιώργος Γιαννιάς καλείται να διαχειριστεί μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του, νικημένος από τον καρκίνο.

Με ένα μακροσκελές κείμενο και μία φωτογραφία ο Γιώργος Γιαννιάς αποχαιρετά τον πατέρα του, που υπήρξε το μεγάλο στήριγμα για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.

«Μεγάλε μου και τεράστιε άνθρωπέ μου… Πατέρα μου μοναδικέ και ανεπανάληπτε! Λατρεία μου μεγάλη, μακάρι να έχουν και άλλοι την τύχη να έχουν Πατέρα σαν εσένα… πέταξες ψηλά λιοντάρι μου και τα έκανες όλα όπως έπρεπε για όλους μας! Ακόμα τα σχεδίασες όλα σαν να ήξερες ακριβώς το πότε έπρεπε να φύγεις ψηλά, πάντα ήξερες και προέβλεπες τα πάντα», γράφει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γιαννιάς.

Σε είχαν ξεγραμμένο από την αρχή ότι δε θα την έβγαζες, όμως εσύ τους τρέλανες όλους μεγάλε μου έσπασες όλα τα κοντέρ

«Πάλεψες τόσο δυνατά από τα 40 σου χρόνια και έφτασες 77, ενώ μαθηματικά ιατρικά σε είχαν ξεγραμμένο από την αρχή ότι δε θα την έβγαζες, όμως εσύ τους τρέλανες όλους μεγάλε μου έσπασες όλα τα κοντέρ.. ήσουν και θα είσαι ένα θαύμα.

«Πέτα ψηλά μεγάλε μου»

Εμείς η οικογένεια σου δε βρίσκουμε λόγια ακόμα και τώρα να βρούμε λέξεις που να χωράνε και να περιγράφουν την ΛΑΤΡΕΙΑ που σου έχουμε και θα σου έχουμε για πάντα μέχρι να ξαναβρεθούμε… δάσκαλε μου, δυναμή μου, στήριγμά μου και ΠΡΟΤΥΠΟ μου να έχεις καλό ταξίδι και να μας περιμένεις στο Παράδεισο… Θα’ σαι πάντα εδώ, στο ορκιζόμαστε στο Θεό… ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.

Εγώ η μανούλα μας ο Τσαμπίκος μας και η Σεβούλα μας. Πέτα ψηλά ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ και ξεκουράσου», καταλήγει στη σπαρακτική του ανάρτηση στο Instagram ο Γιώργος Γιαννιάς.

ΠΗΓΗ in.gr