Ελλάδα

Βέφα Αλεξιάδου: Καταβεβλημένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες η Βέφα Αλεξιάδου, καθώς όπως έκανε γνωστό το πρωί της Τετάρτης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στα stories της στο Facebook τη βλέπουμε ξαπλωμένη στο κρεβάτι εμφανώς καταβεβλημένη. Η γνωστή μαγείρισσα δεν έδωσε ωστόσο παραπάνω λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη.

Δεν σκέφτομαι τον θάνατο

«Παρόλο που είμαι 89 ετών κι αύριο μπορεί να πεθάνω, ακόμα κάνω σχέδια. Δουλεύω, γιατί η δουλειά είναι το καλύτερο φάρμακο και με κάνει να ξεχνιέμαι. Έχω το ηλεκτρονικό μου κατάστημα, τις παραγγελίες μου, τα βιβλία μου που πάνε σε όλο τον κόσμο. Με αυτά ασχολούμαι… Νιώθω χορτασμένη από εμπειρίες.

Ταξίδεψα με τον άντρα μου χεράκι-χεράκι σε όλο τον κόσμο. Μαγείρεψα για αμέτρητους ανθρώπους, έζησα μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες. Δεν σκέφτομαι τον θάνατο. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει. Είμαι ψύχραιμη για αυτό. Ως τότε θα κάνω όνειρα και ξέρω πως η ζωή δεν θα σταματήσει, όταν εγώ φύγω. Είναι πολύ παρηγορητικό αυτό, αν το σκεφτείς. Το ότι η ζωή πάντα θα συνεχίζεται», είχε πει χαρακτηριστικά πριν από έναν χρόνο η Βέφα Αλεξιάδου.

Θυμίζουμε πως η Βέφα Αλεξιάδου απέκτησε δύο κόρες, την Αλεξία, η οποία έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στις 29 Οκτωβρίου 2014, και την Άντζελα, η οποία πέθανε στις 10 Φεβρουαρίου 2015.