Ελλάδα

Βόλος: Εισέβαλε στο σπίτι γυναίκας και την «χούφτωσε»

Αλλάζουν όλα στην Εθνοφυλακή: Και οι γυναίκες πολίτες στα όπλα

Παραβίασε δικαστικη απόφαση που του απαγόρευε να πλησιάζει την γειτόνισσά του

Η δικαστική απόφαση που είχε εκδοθεί σε βάρος του, με την οποία του είχε επιβληθεί να μην πλησιάζει μια συνομήλική του γειτόνισσα, δεν ήταν αρκετή για να τιθασεύσει το ασίγαστο πάθος ενός 56χρονου Έλληνα γι’ αυτήν! Έτσι, εισέβαλε στο σπίτι της στον Βόλο και την αγκάλιασε με ερωtική διάθεση!

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο δράστης πήγε στο σπίτι της 56χρονης στην Χρυσή Ακτή Παναγιάς μη μπορώντας για μια ακόμη φορά να ελέγξει του τον πόθο του. Παραβιάζοντας την δικαστική απόφαση με την οποία του είχε απαγορευτεί να την προσεγγίζει σε συγκεκριμένη απόσταση, μπήκε μέσα χωρίς να γίνει αντιληπτός και την… «χούφτωσε» στο στήθος και τα γεννητικά όργανα!

Οι φωνές της έντρομης γυναίκας σήκωσαν στο πόδι την γειτονιά, αλλά ο… ασυγκράτητος ερωτύλος τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε πριν προλάβει κάποιος να αντιδράσει!

Η 56χρονη ενημέρωσε την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συνελήφθη, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραβίαση δικαστικής απόφασης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.