Ελλάδα

Βόλος: Έτσι μπλόκαραν το νέο κορονοπάρτι – Η νύχτα που η αστυνομία ήταν ένα βήμα μπροστά (pics)

Πάτρα – Κορονοϊός: Γέννησε για τρίτη φορά – Ανακούφιση για τη μητέρα που νοσούσε

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε χθες το βράδυ (26-04-2021) στο κέντρο του Βόλου, προκειμένου να αποτρέψει την διοργάνωση νέου κορονοπάρτι…

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, της Ασφάλειας και της Αστυνομίας με μηχανές και περιπολικά απέκλεισαν την πρόσβαση στους νεαρούς που μέχρι χθες διοργάνωναν πάρτι κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας για τη μη διασπορά του κορονοϊού.

Τις τελευταίες ημέρες τα παράπονα των περιοίκων στις οδού Τ. Οικονομάκη, Αγ. Νικολάου, Κουμουνδούρου έπεφταν “βροχή” στην Αστυνομική Διεύθυνση. Χθες με οργανωμένο σχέδιο η αστυνομία έδειξε οτι μπορεί να αντιμετωπίσει “αναίμακτα” όσους γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τους κανόνες της πανδημίας.

Ο πεζόδρομος της Τάκη Οικονομάκη, που μέχρι προχθές το βράδυ εκατοντάδες νεαροί χόρευαν στους ρυθμούς μουσικής και έπιναν ποτά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, χθες ήταν έρημος. Το ίδιο και ο κεντρικός πεζόδρομος της Κουμουνδούρου.

Βόλος: Έτσι μπλόκαραν το νέο κορονοπάρτι – Η νύχτα που η αστυνομία ήταν ένα βήμα μπροστά (pics) Βόλος: Έτσι μπλόκαραν το νέο κορονοπάρτι – Η νύχτα που η αστυνομία ήταν ένα βήμα μπροστά (pics) Βόλος: Έτσι μπλόκαραν το νέο κορονοπάρτι – Η νύχτα που η αστυνομία ήταν ένα βήμα μπροστά (pics) Βόλος: Έτσι μπλόκαραν το νέο κορονοπάρτι – Η νύχτα που η αστυνομία ήταν ένα βήμα μπροστά (pics)

Εν τω μεταξύ στην ταυτοποίηση του οχήματος και του ιδιοκτήτη του, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του dj στο προχθεσινό κορονοπάρτι, επί της Τ. Οικονομάκη, προχώρησε η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr εναντίον του κατόχου του οχήματος θα βεβαιωθεί το πρόστιμο που αντιστοιχεί σε ανάλογες περιπτώσεις.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα, παρά τα τσουχτερά πρόστιμα, εκατοντάδες Βολιώτες συγκεντρώνονται τη νύχτα σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης και διασκεδάζουν με δυνατή μουσική, ποτά και αδιαφορώντας πλήρως για τα περιοριστικά μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.