Βουλή Επικαιρότητα

Άγριος καυγάς στη Βουλή ανάμεσα σε Άδωνι και Τζανακόπουλο για το Ελληνικό

Άγριος καυγάς στη Βουλή ανάμεσα σε Άδωνι και Τζανακόπουλο για το Ελληνικό

Άγριος καυγάς ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στην Άδωνι Γεωργιάδη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο για την επένδυση στο Ελληνικό.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης ΤΖανακόπουλος υποστήριξε πως η κυβέρνηση έχει  στόχο  να μπουν δυο μπουλντόζες και να βγουν τρεις φωτογραφίες για να φανεί πως ξεκινά  το έργο στο Ελληνικό. «Φάνηκε και στο ποδόσφαιρο πόσο πετυχημένοι είστε στις διενέξεις» σημείωσε.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επιτέθηκε με σφοδρότητα στον ΣΥΡΙΖΑ ότι σαμποτάρει το έργο με διάφορες μεθοδεύσεις, απορρίπτοντας την κατηγορία ότι με τη διάταξη που ψηφίζεται σήμερα από τη Βουλή κερδισμένος βγαίνει ο επενδυτής.

Στρέφοντας τα πυρά του στην αξιωματική αντιπολίτευση, ανέφερε οτι έστειλε μέλος της επιτροπής που συντόνιζε το έργο να προσφύγει στο ΣτΕ κατά της ΚΥΑ για να φρενάρει το έργο: «Βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ μια δικιά του να κάνει προσφυγή, δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση και μετά έχω να μου λένε γιατί δεν μπαίνουν οι μπουλντόζες. Σαμποτάρετε εσείς το έργο κι εμείς το ξεμπλοκάρουμε. Θα μπορούσαμε κι εμείς να φτιάξουμε μουσαμάδες, όπως κάνατε εσείς στο μετρό Θεσσαλονίκης, αλλά δεν είμαστε ίδιοι».