Επικαιρότητα Εργασία

Αγίου Βαλεντίνου με ανοιχτά ανθοπωλεία 13 και 14 Φεβρουαρίου

Lockdown στην Αττική: Όλα τα μέτρα - Τι αλλάζει σε τηλεργασία, μαγαζιά, έξοδο για άσκηση
Ανοιχτά θα είναι τα ανθοπωλεία στην Αττική για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.grλοιμωξιολόγοι και κυβέρνηση έχουν αποφασίσει να παραμείνουν ανοιχτά τα ανθοπωλεία στην Αττική το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να γιορτάσουν τον Αγιο Βαλεντίνο. Η επίσκεψη στα ανθοπωλεία θα πραγματοποιείται μόνο κατόπιν ραντεβού, χωρίς ακόμα να είναι ξεκάθαρο εάν η διαδικασία θα γίνεται με click inside ή με click away.

Τις πληροφορίες του ethnos.gr επιβεβαίωσε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Τα ανθοπωλεία θα μείνουν ανοιχτά στις 13 και 14 Φεβρουαρίου, με ωράριο 09:00 – 17:00 και θα εξυπηρετούν με click away ή click in shop (click inside).

Επίσης, κ. Σταμπουλίδης ξεκαθάρισε ότι οι λαϊκές αγορές σε Αττική και Θεσσαλονίκη θα είναι ανοιχτές.

Άθληση και βόλτα με κατοικίδιο με κωδικό 6 με sms στο 13033

Σύμφωνα με τον ίδιο, η άσκηση και η βόλτα κατοικιδίου θα ισχύουν στην Αττική, με τη χρήση κωδικού 6 με sms στο 13033, αλλά «εντός της γειτονιάς του καθενός και πάντα με τα πόδια». Δεν θα επιτρέπεται, δηλαδή, η μετακίνηση με το αυτοκίνητο για άθληση σε χώρους μακριά από τον τόπο διαμονής.

Την εξειδίκευση των μέτρων του lockdown θα κάνει το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου ο Νίκος Χαρδαλιάς που αναμένεται να ανακοινώσει το κλείσιμο του λιανεμπορίου έως τις 28 Φεβρουαρίου ενώ κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία έως την τελευταία ημέρα του μήνα. Σημειώνεται ότι μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργούν με τηλεκπαίδευση.

ΠΗΓΗ