Ελλάδα Επικαιρότητα

Ασπρόπυργος: Απολογείται αύριο ο γυμναστής – «Αστειεύομαι με τα παιδάκια», δηλώνει παρά το μπαράζ καταγγελιών

Ασπρόπυργος: Απολογείται αύριο ο γυμναστής – «Αστειεύομαι με τα παιδάκια», δηλώνει παρά το μπαράζ καταγγελιών

Αύριο, Πέμπτη (09.11.23) στις 12 το μεσημέρι απολογείται ο γυμναστής από τον Ασπρόπυργο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από καθηγητή.

Προς το παρόν ο γυμναστής από τον Ασπρόπυργο, για τον οποίο οι καταγγελίες από γονείς μαθητών και μαθητριών πέφτουν «βροχή», εξακολουθεί να κρατείται, αρνούμενος τις κατηγορίες και υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως «αστειευόταν με τα παιδάκια».

Σημειώνεται πως ο πατέρας του δήλωσε πως ο 30χρονος γυμναστής εκπαιδευτικός, ο οποίος έχει παυθεί από τα καθήκοντά του στη σκιά των καταγγελιών, πάσχει από Άσπεργκερ και έτσι είναι πολύ πιο μικρός από όσο είναι η ηλικία του.

Ο πατέρας του 30χρονου μιλώντας χθες, Τρίτη (07.11.23) στο Live News υποστήριξε πως σε συζήτηση που είχε μαζί του, ο γιος του του ανέφερε ότι έχει φιλική σχέση με τους μαθητές.

«Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής ότι το παιδί το έχουν πιάσει και είναι στο αστυνομικό τμήμα. Το παιδί μου, ο (…), δεν είναι επειδή είναι παιδί μου, αλλά έχει το σύνδρομο του Άσπεργκερ. Είναι ένα παιδάκι, η ηλικία του δεν συνάδει με την ηλικία που είναι, δηλαδή είναι πολύ πιο μικρός είναι ουσιαστικά. Αυτό του δημιούργησε αυτή την στιγμή αυτό το μέγιστο πρόβλημα, γιατί νομίζει ότι είναι παιδάκι ακόμα και μπορεί με τα παιδιά να υπάρχει μία επαφή του είδους ότι τα πλησιάζουμε τα παιδιά, του λέω: “πρόσεχε αγάπη μου, πρόσεχε σε παρακαλώ», “μπαμπά”, μου λέει, “είμαστε φίλοι με τα παιδιά”», είπε ο πατέρας του γυμναστή στο Live News.

«Τα γαργάλαγε, λέει, τα παιδιά, όχι όμως πονηρά. Μου λέει: «μπαμπά τι είναι αυτά που λένε; Αστειεύομαι με τα παιδάκια» μου λέει, «είναι παιδάκια, πήγα να τα προσεγγίσω» δηλαδή ο (…) πάντα έλεγε ότι: «θέλω να διδάξω στους νέους το ήθος». Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το πράγμα που έχει γίνει. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το πράγμα που έχει γίνει στον (…)», πρόσθεσε.

«Ο (…) είναι ένα παιδί μάλαμα, όχι επειδή είναι γιος μου, προς Θεού. Όλος ο κόσμος έχει να το πει αυτό. Δεν υπάρχει καλύτερο παιδί. Είχε σπουδάσει ειδική αγωγή το παιδί με παιδιά για να βοηθήσει γιατί νιώθει και αυτός το ίδιο και θέλει να βοηθήσει την κατάσταση αυτή. Μάλιστα τώρα που του λέω: «δεν θα ξαναπάς στο σχολείο αυτό» μου λέει: «γιατί μπαμπά; Η φυγή είναι καλύτερη;». Το διαχειρίζεται αλλά φοβάμαι», κατέληξε.
ΠΗΓΗ newsit.gr