Επικαιρότητα Κοινωνία Κρήτη

Αύριο το τελευταίο αντίο στον Νικόλαο Γρύλλο

Αύριο το τελευταίο αντίο στον Νικόλαο Γρύλλο

Υπήρξε από τους πρωτεργάτες της τουριστικής ανάπτυξης της Κρήτης

Από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, στο Ηράκλειο, κηδεύεται αύριο Τρίτη, στις 12.00 το μεσημέρι, ο γνωστός Κρητικός επιχειρηματίας, Νικόλαος Γρύλος, πατέρας των επικεφαλής του Ομίλου IOGR, που έφυγε από την ζωή το περασμένο Σάββατο.
Η κηδεία του, όπως ανακοινώθηκε, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Υπενθυμίζεται ότι , όπως έγραψε το Cretalive, ο Νικόλαος Γρύλος υπήρξε από τους πρωτεργάτες της τουριστικής ανάπτυξης της Κρήτης, καθώς με το πρακτορείο “Ilios Travel”, που ίδρυσε το 1970, πρωταγωνίστησε στην οργανωμένη μετακίνηση μεγάλου αριθμού επισκεπτών στο νησί, από τις αρχές της 10ετίας του ’70 έως σήμερα.

Με την πολυετή επιχειρηματική δράση και το επαγγελματικό ήθος του, ο Νικόλαος Γρύλος κέρδισε την εκτίμηση και την αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας που στο πρόσωπό του έβλεπε έναν άνθρωπο με μεγάλη συνεισφορά στην Οικονομία και στον ελληνικό Τουρισμό συνολικά.

Με την επιτυχημένη και αυτοδημιούργητη επαγγελματική πορεία του, ο Νικόλαος Γρύλος έθεσε τις βάσεις για την μελλοντική ανάπτυξη και μετεξέλιξη του Ομίλου επιχειρήσεων IOGR, την οποία συνεχίζουν σήμερα οι γιοι του Γιάννης και Ανδρέας, με τις ίδιες αξίες που τους μετέδωσε.