Με έναν εξαιρετικό Στέφανο Τσιτσιπά, σε διπλό και μονό, η Εθνική ομάδα, έκανε το 3-1 κόντρα στο Μεξικό και παρέμεινε στο World Group I στο τένις!
Επιτυχία για Εθνική ομάδα τένις της Ελλάδας, η οποία επικράτησε του Μεξικό με σκορ 3-1 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στο World Group I του Davis Cup! Καταλυτικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ηγήθηκε της προσπάθειας και γνώρισε την αποθέωση από τους Έλληνας οπαδούς στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do στο Φάληρο.
Θυμίζουμε οτι από τα χθεσινά παιχνίδια (Σάββατο 7/2) το σκορ ανάμεσα στην χώρα μας και το Μεξικό ήταν ισόπαλο 1-1, με τον Στέφανο Σακελλαρίδη να ηττάται σε μονό παιχνίδι, αλλά τον Τσιτσιπά να κερδίζει στο δικό του και να ισοφαρίζει σε 1-1.
Έτσι την πρόκριση την Κυριακή (8/2) θα εξασφάλιζε η Εθνική που θα έφτανε πρώτη στις τρεις νίκες. Αυτή ήταν η Ελλάδα. Αρχικά στον αγώνα του διπλού, το ελληνικό δίδυμο Στέφανος Τσιτσιπάς / Στέφανος Σακελλαρίδης παρουσίασε εξαιρετική συνοχή και αγωνιστική ωριμότητα, επικρατώντας των Μέντεζ/ Μαγκαντάν με 6-3, 6-4 δίνοντας στην Ελλάδα πολύτιμο προβάδισμα 2-1. Έτσι χρειαζόμασταν ακόμη μία νίκη.
Η ελληνική Εθνική ομάδα απέδειξε ότι παραμένει σε υψηλό αγωνιστικό της επίπεδο, επιδεικνύοντας ομαδικό πνεύμα και πλέον θα συνεχίσει την πορεία της στο Davis Cup με περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

