Επικαιρότητα Κρήτη

Δίνουν ζωή στους τοίχους – Τα νέα έργα τέχνης στο Λάκκο

Δίνουν ζωή στους τοίχους – Τα νέα έργα τέχνης στο Λάκκο

Μια ιστορική και παραμελημένη ως πρόσφατα συνοικία του Ηρακλείου, ο Λάκκος αλλάζει μορφή καθημερινά καθώς έργα τέχνης ζωγραφισμένα σε τοίχους αλλά … και χαλάσματα αλλάζουν την εικόνα του.

Οι νέες τοιχογραφίες που δημιουργήθηκαν έρχονται να συμπληρώσουν μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από καιρό και δημιουργεί ένα μοναδικό χώρο έμπνευσης και δημιουργίας στο κέντρο της πόλης.

Η ομάδα The Lakkos Project ευχαριστεί τους καλλιτέχνες και παρουσιάζει τις νέες εικόνες που θα συναντήσετε αν περάσετε από την περιοχή που βρίσκεται πίσω από το Πολιτιστικό Κέντρο στο Ηράκλειο.

Δίνουν ζωή στους τοίχους – Τα νέα έργα τέχνης στο Λάκκο Δίνουν ζωή στους τοίχους – Τα νέα έργα τέχνης στο Λάκκο Δίνουν ζωή στους τοίχους – Τα νέα έργα τέχνης στο Λάκκο Δίνουν ζωή στους τοίχους – Τα νέα έργα τέχνης στο Λάκκο Δίνουν ζωή στους τοίχους – Τα νέα έργα τέχνης στο Λάκκο Δίνουν ζωή στους τοίχους – Τα νέα έργα τέχνης στο Λάκκο Δίνουν ζωή στους τοίχους – Τα νέα έργα τέχνης στο Λάκκο Δίνουν ζωή στους τοίχους – Τα νέα έργα τέχνης στο Λάκκο Δίνουν ζωή στους τοίχους – Τα νέα έργα τέχνης στο Λάκκο