Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Η αναπαράσταση του εγκλήματος θα αναδείξει τον ρόλο του Αλβανού φονιά και του φίλου του

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Η αναπαράσταση του εγκλήματος θα αναδείξει τον ρόλο του Αλβανού φονιά και του φίλου του

Tην αναπαράσταση των τραγικών γεγονότων των οποίων οδήγησαν στη δολοφονία της Ελένες Τοπαλούδης το βράδυ της Τρίτης 27 Νοεμβρίου προς τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου θα ζητήσει σήμερα από την Τακτική Ανακρίτρια Ρόδου, η οικογένεια της φοιτήτριας μέσω των συνηγόρων της.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας θα ζητήσει να οριστεί ημέρα και ώρα για την κατ’αντιπαράσταση τόσο ενώπιον της ανακρίτριας όσο και στο σημείο τέλεσης της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας καθώς σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχουν πάρα πολλά κενά και λεπτομέρειες που δεν έχουν διευκρινιστεί από τους κατηγορούμενους οι οποίοι κατά τις καταθέσεις τους πέφτουν συνεχώς σε αντιφάσεις ενώ επιχειρούν να φορτώσουν ο ένας στον άλλο την στυγερή δολοφονία

Μια δολοφονία που έχει σοκάρει την κοινωνία λόγω του γεγονότος ότι η 21χρονη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο θα είχε σωθεί εάν μετά το χτύπημα στο κεφάλι με σίδερο και την προσπάθεια στραγγαλισμού οι κατηγορούμενοι την μετέφερναν στο νοσοκομείο, αντί να την πετάξουν γυμνή και ζωντανή στη θάλασσα.

Σύμφωνα με όσα αρχικά έχει ομολογήσει ο 19χρονος Αλέξανδρος από την Αλβανία η Ελένη όταν χτυπήθηκε στο κεφάλι από σίδερο τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο, αλλά ο 21χρονος Έλληνας- σύμφωνα πάντα με την αρχική ομολογία του 19χρονου- επέμενε να την «ξεφορτωθούν». Εν τέλει αποφάσισαν να πετάξουν και ενώ ήταν ακόμη ζωντανή την 21χρονη στη θάλασσα, αντί να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Κι όλα αυτά γιατί, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο 19χρονος Αλέξανδρος στην αρχική του ομολογία, η Ελένη Τοπαλούδη αρνήθηκε να ενδώσει σε κάτι που επίμονα της ζήτησε ο 21χρονος Έλληνας .

Οι δυο κατηγορούμενοι έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή ενώ μέχρι στιγμής ο 21χρονος Έλληνας δεν έχει ομολογήσει ακόμη και ρίχνει όλες τις ευθύνες στο φίλο του τον 19χρονο Αλβανό για το στυγερό έγκλημα.

Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε και η κηδεία της Ελένης Τοπαλούδη στο Διδυμότειχο, ενώ το απόγευμα άνθρωποι στη Ρόδο τέλεσαν τρισάγιο στο σημείο από το οποίο οι δράστες έριξαν την 21χρονη φοιτήτρια γυμνή στη θάλασσα, εκεί που για ώρες τα κύματα τη χτυπούσαν στα βράχια ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Έκπληξη προκαλεί και η μαρτυρία μιας κοπέλας η οποία σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους στη Ρόδο αποκάλυψε ότι ο 21χρονος Έλληνας την είχε προσεγγίσει μέσω facebook μετά τη γνωριμία τους σε ένα πάρτι και όπως επισήμανε η κοπέλα της είχε μιλήσει και για το εξοχικό του στη Λίνδο ενώ επέμενε να πάνε βόλτα μαζί με τον φίλο του.

«Όταν είδα τους δυο δράστες στην τηλεόραση έπαθα σοκ γιατί τον Ροδίτη τον είχα γνωρίσει σε ένα πάρτυ κι από τότε μου έστελνε συνέχεια μηνύματα με την προϋπόθεση να βγω μαζί του . Σοκαρίστηκα γιατί θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ στη θέση της Ελένης , γιατί ήταν ωραίο παιδί , μου είχε μιλήσει για το εξοχικό του στη Λίνδο και μπορεί να πήγαινα κι εγώ μαζί του. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσε να κάνει κακό αυτός ο άνθρωπος. Μάλιστα είχε προτείνει και σε εμένα να έρθει με τον φίλο του να πάμε βόλτα αλλά δεν πήγα ποτέ», είπε η κοπέλα.