Επικαιρότητα Κρήτη

Έφτασε στο Ηράκλειο, με το βλέμμα στις ευρωεκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με το βλέμμα στις ευρωκάλπες η διήμερη περιοδεία Μητσοτάκη στην Κρήτη

Στο Ηράκλειο βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτήν την ώρα βρίσκεται στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, ενώ επόμενη… στάση του θα είναι η Λότζια.

Ο πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με πολίτες, ενώ θα απευθύνει και χαιρετισμό κατά τη στάση του στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ με το μήνυμα να είναι αυτό της συσπείρωσης των παραδοσιακών ψηφοφόρων της ΝΔ.

mitsotakis irakleio1.jpg

Επίσης θα έχει συνάντηση με αυτοδιοικητικούς παράγοντες, όπως κάνει σε όλες τις περιοδείες του, προκειμένου να ενημερώνεται και για τα τοπικά ζητήματα και τα έργα που είναι σε εξέλιξη. Ξεχωρίζει η συνάντηση του με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό, όπου θα τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα του αεροδρομίου. Ο πρωθυπουργός θα απευθύνει τόσο στο Ηράκλειο όσο και στο Ρέθυμνο χαιρετισμό προς τους πολίτες, επενδύοντας στην απευθείας επαφή μαζί τους.

mitsotakis irakleio3.jpg

Την Κυριακή στις 11:00 θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη από τα Χανιά και στη συνέχεια θα απευθυνθεί στους Χανιώτες συνεχίζοντας την περιοδεία του.

Στάση αναμένεται να κάνει και στα εκλογικά περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης των παραδοσιακών ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, μήνυμα για συμμετοχή στις ευρωεκλογές και για ισχυρή φωνή στην Ευρώπη με ψήφο στη Νέα Δημοκρατία.

ΠΗΓΗ neakriti.gr