Επικαιρότητα Πολιτική

Εκλογές 2023: Πρώτο θέμα η εκλογική μάχη στα διεθνή ΜΜΕ

Εκλογές 2023: Πρώτο θέμα η εκλογική μάχη στα διεθνή ΜΜΕ

Ένα από τα κυρίαρχα θέματα στην διεθνή ειδησεογραφία είναι και οι εκλογές που διεξάγονται σήμερα (21.05) στην Ελλάδα
Οι εκλογές στην Ελλάδα κυριαρχούν στα δελτία ειδήσεων των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Τα διεθνή δίκτυα, από το πρωί μεταδίδουν όλες τις εξελίξεις από την εκλογική διαδικασία. Από την πρώτη στιγμή που άνοιξαν οι κάλπες, τα μεγαλύτερα δίκτυα του κόσμου μετέφεραν τις εξελίξεις από την Ελλάδα και την εκλογική διαδικασία.

«Έχουμε την προοπτική οι εκλογές να είναι χωρίς αποτέλεσμα και να έχουμε ίσως μια άλλη ψηφοφορία αργότερα το καλοκαίρι. Όποιος κοιμάται εδώ γύρω μάλλον ξύπνησε από τις καμπάνες της εκκλησίας και αυτό θα φέρει περισσότερο κόσμο για να ψηφίσει σε αυτό το σχολείο μέσα στην ημέρα», ανέφερε το BBC.

Το Reuters, το οποίο μάλιστα είχε κάμερες σε διάφορα εκλογικά κέντρα, μετέδωσε σε ζωντανή σύνδεση την ψήφο του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα.

Και το Al Jazeera όμως, στην διαδικτυακή του έκδοση ετοίμασε μια live μετάδοση της εκλογικής ημέρας. Αυτό σημαίνει πως ανεβάζει λεπτό – λεπτό τις εξελίξεις από την Ελλάδα.

Το «Politico» έχει τις εκλογές πρώτο θέμα. Το «Politico» site αναλύει με κάθε λεπτομέρεια τους παράγοντες που θα κρίνουν το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών και παραθέτει τα σενάρια της επόμενης ημέρας.

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ in.gr