Επικαιρότητα Σύριζα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Προσέλευση ρεκόρ στις κάλπες – Πρόβλημα με τη διαδικασία στην Θέρμη

ΔΕΘ 2023: Live η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το ρεκόρ του Αλέξη Τσίπρα στην προσέλευση ψηφοφόρων στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι θα σπάσουν οι σημερινές.

Σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στις εσωκομματικές εκλογές ψηφίζουν περισσότερα από 250 μέλη το λεπτό από νωρίς το πρωί.

Η προσέλευση αυτή θεωρείται πρωτοφανής καθώς μέχρι τις 10:30 είχαν ψηφίσει περισσότεροι από 26.000, με το 23% να είναι είναι νέα μέλη, ενώ κατά εκτιμήσεις αυτήν την ώρα το νούμερο προσεγγίζει τις 45.000, όταν στην εκλογή Τσίπρα πέρυσι τον Μάιο την ίδια ώρα είχαν ψηφίσει 28.000-30.000.

Ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση καταγράφεται  στα εκλογικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ μεγάλη είναι η προσέλευση και στην Κρήτη.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Προσέλευση ρεκόρ στις κάλπες – Πρόβλημα με τη διαδικασία στην Θέρμη

Η… ανεξάρτητη Θέρμη

Πρόβλημα στην όλη διαδικασία αποτέλεσε η επιλογή της οργάνωσης Θέρμης στο Τρίλοφο. Εκεί οι κάλπες δεν άνοιξαν στις 8 το πρωί, ούτε πρόκειται να κλείσουν στις 8 το βράδυ όπως προβλέπεται από τη διαδικασία του κόμματος.

Η τοπική οργάνωση μελών αποφάσισε αυθαίρετα η διαδικασία εκλογής να κρατήσει για τρεις ώρες. Δηλαδή από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι!

Ο Αλέξης Τσίπρας θα προσέλθει σήμερα στις κάλπες χωρίς κάμερες και φωτογράφους αφού θεωρεί ότι είναι η μέρα των υποψηφίων και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.