Επικαιρότητα Υγεία

Εκτάκτως ανακοινώσεις Χαρδαλιά για το μέλλον της μάσκας!

Κορωνοϊός - ΕΜΑ: Ασφαλές το εμβόλιο της Pfizer για παιδιά ηλικίας 12 - 15 ετών

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων

Έκτακτη ενημέρωση για τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού θα κάνει το απόγευμα της Τετάρτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει το τι μέλλει γενέσθαι με την υποχρεωτική χρήση της προστατευτικής μάσκας στους εσωτερικούς χώρους.

Για το ζήτημα συνεδριάζει η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων και όπως όλα δείχνουν οδεύουμε προς την περαιτέρω χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως «η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Τετάρτη 23 Ιουνίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη. Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας».