Επικαιρότητα Πολιτική

Φρέντι Μπελέρης: Δεν παρατάω τη Χιμάρα, θα παλέψω από άλλο μετερίζι

Συνέντευξη στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο παραχώρησε ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρης μέσα από τη φυλακή που κρατείται στην Αλβανία.

Όπως τόνισε αρχικά ο Φρέντι Μπελέρης είναι ο μοναδικός υποψήφιος που δεν μπορεί να κάνει προεκλογική εκστρατεία, ενώ τόνισε πως δεν έχει καμία ιδιαίτερη μεταχείριση στις φυλακές στην Αλβανία και δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει για την αθωότητά του και για τη Χιμάρα.

Ξυπνάω το πρωί και βλέπω μπροστά μου στην εικόνα της Παναγίας. Τριάντα χρόνια που ασχολούμαι με την πολιτική θέλησα να υπηρετήσω τα δικαιώματα των Ελλήνων της βόρειας Ηπείρου. Δεν έχουμε δικαιώματα, είμαστε μακριά από αυτό που λέμε «κράτος Δικαίου» και για αυτά θα παλέψω στην ευρωβουλή.

Ευχαριστώ τον Έλληνα πρωθυπουργό που με αυτή την κίνηση να συμμετάσχω στις ευρωεκλογές μου δίνει τη δυνατότητα να στηρίξω τη Χιμάρα από άλλο μετερίζι. Δεν παρατάω τη Χιμάρα. Όταν καταδικαστώ δεν θα έχω πολιτικά δικαιώματα στην Αλβανία και αυτός ήταν ο πρώτος στόχος.

Οι περιουσίες μας που είχαν δημευθεί από το κομουνιστικό καθεστώς στην Αλβανία δεν μας αποδόθηκαν μετά την πτώση του κομουνισμού στην Αλβανία.

ΠΗΓΗ newsit.gr