Επικαιρότητα Κόσμος

Φρέντι Μπελέρης: Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας παραδέχθηκε ότι χρηματίστηκε από την αλβανική αστυνομία

Φρέντι Μπελέρης: Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας παραδέχθηκε ότι χρηματίστηκε από την αλβανική αστυνομία

Αποκάλυψη-«βόμβα» από τον Φρέντι Μπελέρη! Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας εις βάρος του είχε χρηματιστεί από την αλβανική αστυνομία, δήλωσε ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας μέσα από τις φυλακές που κρατείται προσωρινά εδώ και πολύ καιρό μέχρι τη δίκη του.

«Είναι μια στημένη πολιτική υπόθεση, καθοδηγούμενη από ένα χέρι, όπως φαίνεται», λέει αρχικά στην τηλεόραση του OPEN ο Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος έχει εκλεγεί δήμαρχος της Χειμάρρας, όμως δεν έχει καταφέρει ακόμα να ορκιστεί καν, καθώς συνελήφθη για εκλογική νοθεία.
«Η παραδοχή και του μάρτυρα και του διευθυντή της αστυνομίας ότι ο μάρτυρας χρηματίσθηκε, σε οποιαδήποτε δημοκρατική χώρα θα σήμαινε και τη λήξη της δικαστικής υποθέσεως. Το πιο συνταρακτικό που βγήκε από την ακροαματική διαδικασία στοιχείο είναι ότι η εισαγγελία δεν γνώριζε κι αυτήν την αμοιβή που είχε δώσει η αστυνομία», ανέφερε ο Φρέντι Μπελέρης.

Σχολιάζοντας ότι ο βασικός μάρτυρας ζήτησε να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών είπε ότι «ήταν άλλη μια παρανομία από την πλευρά της έδρας, κάτι που δεν προβλέπεται από την δικονομία. Του κάνανε αυτή τη χάρη. Επικαλέστηκε ψέματα ότι απειλείται η ζωή του. Του ‘κανε τη χάρη η εισαγγελία, ώστε να μην δεχθεί την πίεση από τον κόσμο να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών».

ΠΗΓΗ newsit.gr