Auto/Moto Επικαιρότητα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα “Black Friday” από την Opel!

Φέτος, το Black Friday έχει τη Γερμανική αξιοπιστία της Opel!

 

H Opel συμμετέχει ενεργά στον φετινό εμπορικό θεσμό του Black Friday προσφέροντας ειδικές τιμές σε όλα της τα μοντέλα.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι πελάτες της Opel έχουν να κερδίσουν πολλαπλά οφέλη. Αρχικά, μπορούν να επωφεληθούν από σημαντικές προσφορές σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της μάρκας. Επιπλέον, η Opel έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τελικής τιμής για όλη την γκάμα των μοντέλων της, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον. Τέλος, όλα τα μοντέλα Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσουν τα Opel SUV: το τολμηρό Mokka, το αξιόπιστο Crossland και το κορυφαίο Grandland. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη γκάμα, που εκφράζει απόλυτα τη νέα εποχή Opel, τη Γερμανική υπεροχή και τις κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες της μάρκας. Την γκάμα των SUV πλαισιώνουν το best seller Corsa και το Νέο Astra, το οποίο λαμβάνει συνεχώς διεθνείς βραβεύσεις. Αντίστοιχα, οι επαγγελματίες θα βρουν τον ιδανικό συνεργάτη τους ανάμεσα στα Combo Cargo, Vivaro και Movano.

 

Το Πρόγραμμα Opel Black Friday ισχύει μέχρι και την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Opel Βελμάρ, αποκλειστικό επίσημο διανομέα αυτοκινήτων Opel στην Κρήτη ή στην ιστοσελίδα www.ο-velmar.gr και το  https://www.o-velmar.gr/programmata-agoras/black_friday_2022/

 

Αναλυτικά τα καταστήματα της Opel Βελμάρ

  • Ηράκλειο, ΒI.ΠE. Ηρακλείου, Οδός Ρ΄, Αριθμός 1, τηλέφωνο 2810 30 50 00
  • Χανιά, Λεωφόρος Καραμανλή 78, Χανιά, τηλέφωνο: 28210 24 913

 

 

Σχετικά με την Opel

Η Opel είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων και πρωτοστατεί στη μείωση των εκπομπών ρύπων μέσω της επιθετικής στρατηγικής εξηλεκτρισμού της. Η εταιρία ιδρύθηκε από τον Adam Opel στο Rüsselsheim, της Γερμανίας, το 1862 και ξεκίνησε την κατασκευή αυτοκινήτων το 1899. Η Opel είναι μέλος της Stellantis NV, ενός παγκόσμιου ηγέτη που δημιουργήθηκε τη νέα εποχή της βιώσιμης κινητικότητας, ως αποτέλεσμα της συνένωσης μεταξύ των Groupe PSA και FCA Group τον Ιανουάριο του 2021. Μαζί με τη Βρετανική, αδελφή μάρκα Vauxhall, η εταιρία εκπροσωπείται σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Η Opel εφαρμόζει σήμερα τη στρατηγική εξηλεκτρισμού της, διασφαλίζοντας την επιτυχία της στο διηνεκές και εξασφαλίζοντας την κάλυψη των μελλοντικών αναγκών μετακίνησης των πελατών. Έως το 2024, θα προσφέρει σε όλα τα μοντέλα Opel μία ηλεκτρική έκδοση. Από το 2028, η Opel θα εστιάσει αποκλειστικά στον τομέα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη.

 

Επισκεφθείτε το  https://www.media.stellantis.com/gr-el/opel

 

Σχετικά με την Βελμάρ

H Βελμάρ, μέλος του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 44 χρόνια, επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Το όνομα και η αξιοπιστία της έχουν συνδεθεί με την πώληση επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales.