Ελλάδα Επικαιρότητα

Γκύζη: Με μώλωπες στο κρεβάτι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή – Συγκλονιστικές εικόνες από το σπίτι

Γκύζη: Με μώλωπες στο κρεβάτι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή – Συγκλονιστικές εικόνες από το σπίτι

Ο σύζυγος αναζητείται από την Ασφάλεια για να δώσει εξηγήσεις και να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή όχι.

Μυστήριο και πολλά ερωτηματικά «καλύπτουν» την υπόθεση ανεύρεσης πτώματος 62χρονης στου Γκύζη.

Τη γυναίκα από την Αλβανία βρήκαν νεκρή τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας κάλεσε το ΕΚΑΒ και ανέφερε πως η σύζυγός του έπεσε και χτύπησε και πως εκείνος θα φύγει και θα αφήσει ανοιχτή την πόρτα, γιατί βρίσκεται παράνομα στη χώρα και φοβάται μην συλληφθεί.

Όταν έφτασε εκεί το πλήρωμα του ασθενοφόρου, βρήκε νεκρή τη γυναίκα στο κρεβάτι και με μώλωπες. Όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις, ήταν νεκρή ήδη εδώ και περίπου δύο ημέρες.

Ο σύζυγος αναζητείται από την Ασφάλεια, για να δώσει εξηγήσεις και να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή όχι.

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζουν οι εικόνες που έρχονται από το εσωτερικό του σπιτιού.

Δείτε τις εικόνες

Γκύζη: Με μώλωπες στο κρεβάτι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή – Συγκλονιστικές εικόνες από το σπίτι Γκύζη: Με μώλωπες στο κρεβάτι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή – Συγκλονιστικές εικόνες από το σπίτι Γκύζη: Με μώλωπες στο κρεβάτι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή – Συγκλονιστικές εικόνες από το σπίτι Γκύζη: Με μώλωπες στο κρεβάτι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή – Συγκλονιστικές εικόνες από το σπίτι Γκύζη: Με μώλωπες στο κρεβάτι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή – Συγκλονιστικές εικόνες από το σπίτι Γκύζη: Με μώλωπες στο κρεβάτι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή – Συγκλονιστικές εικόνες από το σπίτιΓκύζη: Με μώλωπες στο κρεβάτι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή – Συγκλονιστικές εικόνες από το σπίτι

ΠΗΓΗ in.gr