Επικαιρότητα Κυβέρνηση

Η ΝΔ θα ψηφίσει υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής του ΚΚΕ για τα Τέμπη – Κανένα θέμα με Γεωργιάδη

Η ΝΔ θα ψηφίσει υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής του ΚΚΕ για τα Τέμπη – Κανένα θέμα με Γεωργιάδη

Ναι στην πρόταση του ΚΚΕ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη λέει η ΝΔ όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη. 

«Αλίμονο αν δεν μας απασχολούσε το ζήτημα αυτό, το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών μας απασχολεί όλους. Αυτό το αποδεικνύουν και οι κινήσεις της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή ανέλαβε και μερίδιο διαχρονικών ευθυνών», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφορικά με την δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για τα Τέμπη.

«Ως προς την πρόταση του ΚΚΕ η ΝΔ θα ψηφίσει υπέρ επιφυλασσόμενη για το περιεχόμενο τη πρότασης αλλά επειδή είναι σημαντικό να γίνει στη Βουλή η διερεύνηση να ξεκινήσει όπως λέει η πρόταση από το 1997 και εντεύθεν», είπε ακόμα.

Ο κ. Μαρινάκης είπε ακόμα ότι πρέπει να προσέχουν πολύ τα στελέχη το σύνολο των δηλώσεων τους γιατί πολλές φορές παρερμηνεύονται. Γι αυτό ο υπουργός και το κατάλαβε και έδωσε διευκρινίσεις – ζήτησε συγνώμη για την αποστροφή του λόγου του, υπήρχε σίγουρα και μια απόδοση του λόγου του διαφορετική – έδωσε τις σχετικές εξηγήσεις – αποκατέστησε όσα είπε».

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα», είπε απαντώντας αν τίθεται ζήτημα για τον Άδωνι Γεωργιάδη.