Ελλάδα Επικαιρότητα

Η «συντριβή» του Σταμάτη Φασουλή στην κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου – Τελευταίο αντίο στην σπουδαία ηθοποιό

Βρέθηκαν από νωρίς στο νεκροταφείο του Ζωγράφου για να αποχαιρετήσουν την Άννα τους. Η Άννα Παναγιωτοπούλου η συνοδοιπόρος τους όλα αυτά τα χρόνια στο σανίδι και στη ζωή έφυγε αφήνοντας ένα κενό στους δικούς της ανθρώπους όπως τον Σταμάτη Φασουλή αλλά και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τόσους άλλους.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε σε ηλικία 76 ετών και άφησε πίσω της μια σπουδαία πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Μια αντιστάρ χωρίς να το διατυμπανίζει, έγραψε τη δική της ιστορία με το Ελεύθερο Θέατρο, με την αξέχαστη ερμηνεία της ως Μαντάμ Σουσού, με τους άπειρους ρόλους της στο θέατρο, με τον ρόλο της ως Άννα και ως μια από τις Τρεις Χάριτες αλλά και ως Χριστίνα, χήρα εργοσταστιάρχου, στην Dolce Vita.

Μόνο εκείνοι που δούλεψαν, έκλαψα, χάρηκαν, γέλασαν έγραψαν ιστορία μαζί ξέρουν πόσο δυσαναπλήρωτο είναι το κενό που αφήνει η ταλαντούχα αυτή ύπαρξη η οποία βυθίστηκε τα τελευταία χρόνια της ζωής της στη λήθη που φέρνει το Αλτσχάιμερ αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα ξεχαστεί.

Συντετριμμένος ο Σταμάτης Φασουλής ο άνθρωπος που μαζί της πορεύτηκε από την πρώτη ημέρα στο θέατρο έψαχνε την αγκαλιά της Μίρκας Παπακωνσταντίνου για παρηγοριά για την Άννα τους που έφυγε αλλά δεν θα ξεχαστεί.

Εκεί και η Κάτια Δανδουλάκη και ο Διονύσης Τσακνής και ο Ρήγας Αξελός αλλά και η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο Ανδρέας Λουδάρος.

ΠΗΓΗ newsit.gr