Ελλάδα Επικαιρότητα

Ηγουμενίτσα: Στον εισαγγελέα οι δύο αστυνομικοί για τα 102 κιλά ναρκωτικά

Οι αστυνομικοί που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οδηγούνται ενώπιον εισαγγελέα. Οι επεισοδιακές τους συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα για ναρκωτικά, είχαν προκαλέσει αίσθηση…

Στον Εισαγγελέα οδηγούνται εντός της ημέρας, οι δύο αστυνομικοί και ο Αλβανός που συνελήφθησαν για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών. Όλα έγιναν την προηγούμενη Παρασκευή, όταν ο ένας αστυνομικός βρέθηκε στο αυτοκίνητό του να έχει 102 κιλά και 670 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και συνοδηγό τον Αλβανό υπήκοο, ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

Ο οδηγός αστυνομικός, μπήκε στην πόλη της Ηγουμενίτσας, δεν σταμάτησε στο πρώτο σήμα των αστυνομικών, αλλά δεν σταμάτησε ούτε στο δεύτερο σήμα των ίδιων των συναδέλφων του, της Δίωξης Ναρκωτικών.

Προσέκρουσε λίγα μέτρα μακρύτερα σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και εκεί αποκαλύφθηκε ότι μετέφερε τα ναρκωτικά.

Ο δεύτερος αστυνομικός είχε παραμείνει σε καφετέρια στην περιοχή της Σαγιάδας, όπου είχαν προγραμματισμένη περιπολία και συνελήφθη ως συνεργός στη μεταφορά των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο συλληφθέντες αστυνομικοί που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, υπηρετούσαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ηγουμενίτσας και συνελήφθησαν από τους συναδέλφους τους και τον ίδιο τον Διοικητή της Υπηρεσίας τους.

ΠΗΓΗ newsit.gr