Επικαιρότητα Πυραυλικά Συστήματα

Ιράν: Επίδειξη δύναμης με πυραυλικές ασκήσεις μετά το show με τα drones [pics]

Ιράν: Επίδειξη δύναμης με πυραυλικές ασκήσεις μετά το show με τα drones [pics]

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ιράν ξεκίνησαν «μεγάλες ασκήσεις πυραύλων» στη Θάλασσα του Ομάν την Τρίτη, καθώς συνεχίζουν να επιδεικνύουν τη στρατιωτική τους δύναμη στην περιοχή του Περσικού Κόλπου.

Οι προγραμματισμένες ασκήσεις πυραύλων πραγματοποιούνται στην περιοχή Kanark των επαρχιών Sistan και Baluchistan, οι οποίες βρίσκονται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν και τη χρήση των πολεμικών πλοίων Makran και Zara, τα οποία μεταφέρουν ισχυρούς εκτοξευτές πυραύλων που θα δοκιμαστούν κατά τη διάρκεια των ελιγμών.

Την περασμένη εβδομάδα, το Ιράν πραγματοποίησε την μεγαλύτερη άσκηση με drone στην ιστορία της Ισλαμικής Δημοκρατίας. Οι ασκήσεις με drone προσέφεραν την ευκαιρία συμμετοχής και των τεσσάρων δυνάμεων του Ιρανικού Στρατού.

Ιράν: Επίδειξη δύναμης με πυραυλικές ασκήσεις μετά το show με τα drones [pics] Ιράν - άσκηση dronesΚαι αυτές πραγματοποιήθηκαν επίσης στην περιοχή Samnan στο βορειοανατολικό Ιράν κοντά στις παραμεθόριες περιοχές.

Κατά τη διάρκεια των ελιγμών, ο ιρανικός στρατός χρησιμοποίησε εκατοντάδες drones διαφόρων τύπων, συμπεριλαμβανομένων των Muhajir, Ababil, Violin-12, Arch, Kayan, Pelican, Simorgh, Saiqa και Hazem.

Ιράν - άσκηση drones Ιράν: Επίδειξη δύναμης με πυραυλικές ασκήσεις μετά το show με τα drones [pics]

Πηγή: AMN