Επικαιρότητα Κρήτη

Κακοποίηση νηπίου στο Ηράκλειο: Στην Ανακρίτρια η μητέρα και ο σύντροφός της

Σοκ προκαλεί η κακοποίηση ενός παιδιού μόλις 2,5 ετών στο Ηράκλειο, με τη μητέρα και τον σύντροφο της να βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών.

Σύμφωνα με το Cretalive το κοριτσάκι στο Ηράκλειο φέρει πρόσφατα αλλά και παλαιότερα σημάδια στο σώμα του από χτυπήματα και οι αρχές κάνουν λόγο για κακοποίηση και ψάχνουν τους δράστες.

Όλα έγιναν την Παρασκευή 31 Μαϊου, στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο, όταν περίοικος άκουσε για ακόμα μία φορά τις φωνές του βασανισμένου παιδιού και κάλεσε την άμεση δράση.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό όπου συνέλαβε τον 23χρονο Παλαιστίνιο σύντροφο της μητέρας, η οποία εκείνη την ώρα απουσίαζε στην εργασία της. Ακολούθησε αργότερα η σύλληψη και της μητέρας του κοριτσιού.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις όπου διαπιστώθηκαν τα εμφανή σημάδια στο σώμα του που αποκάλυψαν την κακοποίηση που βίωνε -είναι χαρακτηριστικό πως το κοριτσάκι ήταν χτυπημένο και στο κεφάλι- ενώ εξετάστηκε και για το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης, χωρίς να υπάρχει κάτι επ’ αυτού, μέχρι στιγμής.

Με εισαγγελική εντολή το παιδί δόθηκε προσωρινά στον παππού και τη γιαγιά από την πλευρά της μητέρας.
ΠΗΓΗ newsit.gr