Επικαιρότητα Σύριζα

Κασσελάκης σε Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλο και Χαρίτση: Θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός 74-79: Η άμυνα του έφερε το δεύτερο φετινό «διπλό» στη Euroleague

Έκκληση στους Έφη Αχτσιόγλου, Νάσο Ηλιόπουλο, Αλέξη Χαρίτση να παραμείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και να συνεργαστούν μαζί του απευθύνει με ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε στο facebook τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Live News, την πρώτη μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και αναφέρει χαρακτηριστικά: Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλος, Χαρίτσης πιστεύω ότι θα ήθελαν να είμαστε μαζί, και από μεριάς μου θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά.  Δεν υπάρχει στενός κύκλος. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή.

Για άλλη μια φορά τείνω χείρα φιλίας, ελάτε. Το έχει ανάγκη ο κόσμος. Είναι μια καινούρια μέρα.Το πιο ανεξάρτητο, λαϊκό κόμμα της Ελλάδας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουμε καμία εξάρτηση από κανέναν. 

Στην καινούργια μου, μεγάλη ομάδα θέλω να έχω καλά παιδιά, καλούς ανθρώπους.
Θέλω ο κόσμος που βρίσκεται έξω από τις ελίτ να μπορέσει να ανθίσει. Μια μεγάλη προγραμματική διαφωνία με τον κ. Τσακαλώτο ήταν η φορολογία. Εγώ δε θέλω φοροεπιδρομή στον Έλληνα. Θέλω να μειώσω τη σπατάλη και να δουλεύει ο ανταγωνισμός».