Επικαιρότητα Σύριζα

Κασσελάκης: Σήμερα είναι μία νέα μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Πάμε συντεταγμένα σε μεγάλο Συνέδριο

Κασσελάκης: Σήμερα είναι μία νέα μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Πάμε συντεταγμένα σε μεγάλο Συνέδριο

«Σήμερα είναι μία νέα μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ» είναι το μήνυμα που εξέπεμψε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά το χάος στη διήμερη Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, με σκληρή επίθεση των συντρόφων εναντίον του και την αποχώρηση της «Ομπρέλας» και του Στέφανου Τζουμάκα. «Πάμε συντεταγμένα σε μεγάλο Συνέδριο», τόνισε ο ίδιος, σε παρέμβασή του στο «Κόκκινο».

«Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για την παράταξή μας που ενωμένη και με φρέσκες ιδέες και φρέσκο λόγο και με βαθιά ανθρωπιστικό και οικολογικό πρόσημο θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία», επεσήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης, τη στιγμή που η διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ έχει σφραγιστεί και με τη «βούλα».

Σημειώνεται πως το κόμμα την επόμενη ημέρα μετράει από χθες δύο βουλευτές λιγότερους, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Πέτη Πέρκα.

«Θα πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι οι διαφορές μέσα στο κόμμα σε επίπεδο πολιτικής είναι μικρές, σημειώνοντας ότι «δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης και δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας».

«Προχωράμε σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά», κατέληξε ο ίδιος.
ΠΗΓΗ newsit.gr