Επικαιρότητα Κόσμος

Κίεβο: Ισχυρές εκρήξεις μετά από συναγερμό για πυραυλική επίθεση – Έξι τραυματίες

Ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν στο Κίεβο σήμερα έπειτα από προειδοποίηση των αρχών για ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους, μεταδίδουν το Γαλλικό Πρακτορείο και το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Αξιωματικοί της ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας και αξιωματούχοι του δήμου του Κιέβου ανέφεραν πως η αντιαεροπορική άμυνα έχει ενεργοποιηθεί για να αποκρούσει την επίθεση.

Ουκρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Ρωσία κατάφερε πλήγματα στο Κίεβο και μάλιστα κάνουν λόγο και για τραυματίες.

Σύμφωνα με το Kyiv Independent, ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο ανέφερε ότι πολλά αυτοκίνητα πήραν φωτιά στην περιοχή Holosiivskyi της πόλης λόγω πτώσης συντριμμιών από πύραυλο.

Ο Serhii Lysak, κυβερνήτης της περιοχής, ανέφερε επίσης ότι ο αριθμός των τραυματιών αυξήθηκε από δύο αρχικά σε έξι.
Βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ανεξάρτητα δείχνουν φωτιά σε αυτοκίνητα και χτυπήματα σε κτίριο που στεγάζονται γραφεία.


ΠΗΓΗ in.gr