Επικαιρότητα Κορωνοΐός

Κορονοϊός – Βασίλης Λεβέντης: Τα νεότερα για την υγεία του – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Κορονοϊός – Βασίλης Λεβέντης: Τα νεότερα για την υγεία του – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Σε κρίσιμη κατάσταση, στον Ευαγγελισμό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός με κορονοϊό.

Βασίλης Λεβέντης: Πάσχει από υποκείμενο νόσημα

Ο κ. Λεβέντης, είναι ανεμβολίαστος, ενώ πάσχει από υποκείμενο νόσημα. Όπως μετέδωσε το Σάββατο το ethnos.gr, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, εισήχθη στην κλινική Covid του Ευαγγελισμού, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Έτσι περίπου στις 19:00 διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων

Με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων γνωστοποιεί ότι ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, «μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2».

Η Ένωση Κεντρώων καλεί να «στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

Ο Βασίλης Λεβέντης έχει γεννηθεί το 1951και ασχολήθηκε με την πολιτική από το 1984. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής τον Σεπτέμβρη του 2015, με την Ένωση Κεντρώων, ωστόσο στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές το κόμμα δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.