Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Κυπαρισσία: Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της δολοφονημένης Μόνικα Γκιούς – «Αυτός το έκανε»

ΕΟΔΥ: 2.729 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα - 177 εντοπίζονται στην Κρήτη

Για τον 39χρονο Ρουμάνο, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία ως ύποπτος για τη δολοφονία της Μόνικα Γκιούς, στην Κυπαρισσία, μίλησε ο πρώην σύζυγος της 42χρονης, που όλα δείχνουν ότι είναι εκείνη που βρέθηκε τσιμεντωμένη και θαμμένη στην αυλή του σπιτιού τους.

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, ανέφερε ότι η πρώην γυναίκα του δολοφονήθηκε από τον 39χρονο.

«Τον ψάχνουν. Αφού αυτός είναι. Τι μπορεί να πει; Μαζί μένανε. Στο ίδιο σπίτι έχει γίνει, εκεί την βρήκανε. Έφυγε αυτός. Είναι όλα τα δείγματα ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει μα-μου. Τι δηλαδή; Σκοτώθηκε μόνη της και μετά έβαλε τσιμέντο απάνω της; Δεν γίνεται αυτό. Και φεύγεις κιόλας; Αν ήταν αθώος θα καθόταν ακόμα».

Τα βίαια ξεσπάσματα του 39χρονου με άγριο ξύλο, είχε βιώσει και ο -τότε- 12χρονος γιος του, που έμενε μαζί με τη μητέρα και κατέληξε μια νύχτα στο νοσοκομείο βαριά χτυπημένος.

Ο πρώην σύζυγος της 42χρονης αντικρίζοντας τον ανήλικο γιο του μαύρο στο ξύλο, διεκδίκησε την επιμέλεια και έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον 39χρονο καταζητούμενο.

«Εμένα αυτός δεν με είχε πλησιάσει. Γιατί είχα πάρει ασφαλιστικά μέτρα και για την μάνα του και για τον… γιατί την είχε χτυπήσει το 2017, το 2018 και το παιδί, τον Αντρέα, τον μικρό και αυτή. Και καταλήξανε στο νοσοκομείο. Το μικρό τον είχε κοντά της, ήταν προστασία της, όμως έτυχε να φάει ξύλο και το παιδί, ο μικρός. Έχω φωτογραφίες από την αστυνομία πώς τους βρήκανε στο δρόμο. Και το παιδί μετά κατέληξε σε εμένα αυτόματα».

Φως στις έρευνες της αστυνομίας, αναμένεται να δώσουν τα δείγματα του DNA που έδωσαν σήμερα στην αστυνομία ο 16χρονος γιος της Μόνικα Γκιουζ και ο σύζυγός της προκειμένου να ταυτοποιηθεί αν το πτώμα της που βρέθηκε τσιμεντωμένο στην Κυπαρισσία, ανήκει στη 42χρονη.