Βουλή Επικαιρότητα

Live η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

Δύο εβδομάδες μετά τις ευρωεκλογές, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ συνεδριάζει υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να γίνει μια αποτίμηση του αποτελέσματος αλλά και να εκτονωθεί η ένταση που υπάρχει στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνεται αυτή την ώρα στους βουλευτές της ΝΔ και η ομιλία του αναμένεται να είναι ενωτική αλλά και απολογιστική.

Δείτε την ομιλία 

«Οι πολίτες στις εθνικές εκλογές μας έδωσαν εντολή να συνεχίσουμε την επίπονη προσπάθεια για μία ισχυρή και δίκαιη Ελλάδα, εντολή που ισχύει και μετά τις ευρωεκλογές.

Το αποτέλεσμα καταγραφεί την καθαρή πολιτική υπεροχή της ΝΔ, το δεύτερο και το τρίτο κόμμα δεν συμπληρώνουν τα ποσοστά μας, ακόμη κι αν αθροίσουν τα δικά τους», είπε αρχικά ο πρωθυπουργός.

Και συνέχισε, κάνοντας τον απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος: «Οι πολίτες έχουν πολλές απαιτήσεις από εμάς, ζητούν λιγότερα λάθη και περισσότερη προσπάθεια».

«Θα αγωνιζόμαστε όλοι μαζί να κάνουμε πράξη τις προεκλογικές μας προτάσεις».

«Θέλω να επαναλάβω ο δικός μας δρόμος οδηγεί μόνο μπροστά και είμαστε μακριά από ξεπερασμένες ταμπέλες, που πλέον έχουν εξαντλήσει τη σημασία τους. Ποτέ δεν αρνηθήκαμε τις ρίζες μας».

Ο κ. Μητσοτάκης έστειλε σαφές μήνυμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «λέμε “όχι” σε όσους θέλουν μία μικρή και φοβική ΝΔ».